Tertúlia artística i fotos de nus masculins, amb Judith Vizcarra

La tertúlia és divendres al Casal Cultural i el taller fotogràfic, diumenge al Museu Abelló

Cultura

Tertúlia artística i fotos de nus masculins, amb Judith Vizcarra
Tertúlia artística i fotos de nus masculins, amb Judith Vizcarra | Museu Abelló

La sala d'actes del Casal Cultural tancarà aquest divendres (20 h) el cicle de tertúlies artístiques d'aquest any. En aquesta sessió, la dinamitzadora de les tertúlies, Judith Vizcarra, presentarà els artistes Manel Doblas –qui hi va viure a Mollet– i Pepi Custó.

Aquest matrimoni d'artistes parlaran al Casal Cultural de la seva exposició Per amor a l'art i hi portaran una petita mostra amb algunes de les obres que la formen. "Ens emociona poder compartir-la amb la gent de Mollet, que sempre ha estat la nostra", asseguren els artistes.

Fotografiar nus masculins

La mateixa Judith Vizcarra també protagonitzarà diumenge (de 10 h a 13 h) al Museu Abelló un taller pràctic de fotografies a nus masculins. A través d’exemples pràctics i en directe, la fotògrafa molletana realitzarà  retrats a models masculins  des de diferents il·luminacions i postures. Es tracta de mostrar al participant com es pot transformar un cos mitjançant la il·luminació, el llenguatge corporal i l’enquadrament. També s'aprofundirà en la importància del missatge que vol transmetre el fotògraf; i com, a partir de la imatge, es pot parlar de diferents aspectes, des dels més estètics fins a altres més profunds, aquells que parlen de l’ésser humà, fugint del sexe que representi. Té un preu de 9 euros per persones i es pot fer la reserva al 93 544 50 99 o al correu [email protected]

Tot plegat està emmarcat en l'exposició L’home nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat, que aquest dissabte (11.15 h) acollirà una visita comentada.

Edicions locals