El CB Mollet rep una pilota de la temporada 1976-77 firmada per la plantilla

Aquella campanya el primer equip molletà militava a la Segona Nacional i la següent va assolir l'ascens a Primera Nacional

Esports

El CB Mollet rep una pilota de la temporada 1976-77 firmada per la plantilla
El CB Mollet rep una pilota de la temporada 1976-77 firmada per la plantilla | Ajuntament de Mollet

La família de l’exentrenador Guifré Gol ha fet entrega al CB Mollet d’una pilota de la temporada 1976-77 firmada pels jugadors i cos tècnic que formaven aquella plantilla. L’equip va jugar aquell curs a l’antiga Segona Nacional, la segona màxima categoria del bàsquet estatal. L’entrenador era el badaloní Guifré Gol. 

Guifré Lluís, nebot de l’exentrenador, va entregar la pilota el cap de setmana passat, abans del partit que enfrontava el Senior B del Recambios Gaudí CB Mollet amb la UB Sant Adrià, al Pavelló Municipal Plana Lledó. Es dona el cas que el fill d’en Guifré Lluís – i, per tant, renebot de Guifré Gol -  juga a les files del Sant Adrià. La pilota quedarà exposada a les vitrines del Club.

Guifré Gol va ser l’entrenador que la temporada 77-78 va aconseguir l’ascens a Primera Nacional, l’equivalent a l’actual Lliga ACB. Gol també va entrenar l’equip a Primera Nacional la temporada 78-79. 

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, agraeix “el detall que ha tingut la família entregant aquesta pilota al Club. És un objecte d’un gran valor sentimental. La pilota quedarà degudament exposada perquè és un tros de la història del club i també de la ciutat. Moltes gràcies”.

Edicions locals