Rafel Nadal signarà dimarts el seu nou llibre a la Llibreria L'Illa

Es tracta de 'Quan s'esborren les paraules', que tanca la seva trilogia sobre memòria familiar

Cultura

Rafel Nadal signarà dimarts el seu nou llibre a la Llibreria L'Illa
Rafel Nadal signarà dimarts el seu nou llibre a la Llibreria L'Illa | Pau Cortina / ACN

L'escriptor gironí Rafel Nadal signarà dimarts (17 h) el seu nou llibre a la Llibreria L'Illa. Es tracta de Quan s'esborren les paraules, editat per Columna i que es va publicar dimecres passat.

Aquesta novel·la tanca la seva trilogia sobre memòria familiar, al costat de Quan érem feliços i Quan en dèiem xampany. Deu anys després de la publicació de Quan érem feliços, Rafel Nadal torna a posar la seva mirada literària sobre la memòria, el pas del temps i les noves generacions en aquest llibre íntim i delicat amb el qual tanca la saga familiar més venuda de la literatura catalana.

Quan s’esborren les paraules les coses perden el seu nom i deixen d’existir; aleshores a l’autor només li queda escriure aquestes pàgines sobre la baba Montserrat, amb l’esperança que cada cop que algú les llegeixi, posi en marxa les històries que s’hi expliquen i faci reviure un a un els seus protagonistes. Un relat que no amaga la nostàlgia per un temps que s’acaba, però que omple d’humor i de tendresa un temps que tot just comença. Un llibre d’una gran intensitat emocional que romandrà indeleble en la memòria dels lectors.

Edicions locals