La Molletense presenta prop de 240 esportistes

El club del Municipal Zona Sud té un total de 17 equips la temporada 2021-22

Esports

La Molletense presenta prop de 240 esportistes
La Molletense presenta prop de 240 esportistes | UE Molletense

La UE Molletense va presentar dissabte 17 equips amb un total d'uns 240 esportistes. Al Camp Municipal de la Zona Sud van desfilar els conjunts des de l'escola fins al primer equip, davant la mirada de centenars d'aficionats. 

El club blanc-i-blau, tot i la crisi sanitària, ha mantingut el nombre de conjunts i ha crescut, sobretot, al futbol-7. "Hem enfortit les categories de futbol 7, seobretot, entre els més petits, que és on més hem crescut", valora el president de la Molletense, Kiko Montoya, que explica que l'entitat estpa en un moment d'evolució: "hem tancat una etapa de deu anys i ara iniciem una nova amb una nova figura, el director de metodologia, i un nou coordinador. Tots dos han de fer créixer i millorar la qualitat del nostre servei". 

La Molletense treballa per seguir sent un club formador, que pugui nodrir d'esportistes el primer equip masculí. "Dels equips de futbol 11, l'infantil, el cadet i el juvenil estan a la Primera Divisió i cal mantenir-les per seguir apostant per la competitivitat i els valors de l'aprenentatge", diu Montoya, que té com a repte posar en marxa una estructura femenina. 

L'acte de presentació va acabar amb el partit del primer equip, que milita a la Segona Catalana. El conjunt dirigit per Antonio Filgaira va empatar contra el Montcada, 2 a 2. L'equip molletà ocupa el 6è lloc, del grup 5, amb 14 punts i aquesta setmana no competeix per descans competitiu. 

Edicions locals