Lleu descens de la xifra de persones ingressades amb Covid-19 a l'Hospital de Mollet

Salut habilitat un nou punt de vacunació al CAP La Florida de Santa Perpètua per administrar les dosis de reforç

Societat

La xifra de persones ingressades amb Covid-19 a l'Hospital de Mollet ha registrat un descens respecte a les dades facilitades la setmana passada. Segons la Fundació Sanitària Mollet (FSM), aquest dimecres hi ha 9 persones hospitalitzades amb la malaltia, 6 menys que la setmana anterior.

Pel que fa a les defuncions per la Covid-19, l'hospital continua mantenint-se a 0 i aquesta setmana el centre hospitalari ha donat 9 altes.

Amb tot, segons les dades de la Generalitat de Catalunyael risc de rebrot en el Baix Vallès segueix augmentant fins als 247 punts i la velocitat de transmissió del virus (Rt) arriba a l'1,07.

Nous punts de vacunació a la comarca

Per altra banda, la Regió Metropolitana Nord ha habilitat 13 punts de vacunació poblacional per administrar les dosis de reforç de la vacuna de la Covid, dos dels quals al Vallès Oriental. En concret, un d'aquests punts s'ha obert aquest dimecres al CAP Corró d'Avall de les Franqueses del Vallès. L'altre, s'ha ubicat al CAP La Florida de Santa Perpètua de Mogoda.

El CAP Corró d’Avall ja havia funcionat com a punt de vacunació poblacional en la primera fase de la campanya, mentre que el CAP La Florida s’incorpora ara com a espai de vacunació. Ambdós són gestionats per l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut i obren cada dia, en horari de matí i de tarda.

Qui pot demanar cita

Les persones de 65 anys o més i les persones vacunades amb Jansenn ja poden demanar cita a vacunacovid.catsalut.gencat.cat per rebre la dosi addicional de la vacuna contra la Covid-19 en qualsevol d’aquests punts. També s’hi vacunarà els majors de 12 anys que hagin de posar-se una primera o segona dosi, preferiblement amb cita prèvia.

Edicions locals