La Unió FS Mollet supera la Llagostense als penals

L'equip molletà passa a la segona ronda de la Copa Catalunya

Esports

La Unió FS Mollet supera la Llagostense als penals
La Unió FS Mollet supera la Llagostense als penals | UFS Mollet

La Unió FS Mollet ha passat a la segona ronda de la Copa Catalunya després de guanyar en la tanda de penals el FSU Llagostense, per 1 a 2. El partit va acabar amb empat a dos gols i l'equip dirigit per David Sánchez va ser millor en la tasca sota els pals. L'eliminatòria tenia com al·licient que es disputava a un únic partit i a la pista llagostenca.

Els molletans, de dues categories superiors, es van veure sorpresos pels llagostencs. El Mollet milita a la Primera Catalana, mentre que els de la Llagosta a la Tercera. Al pavelló llagostenc hi havia dimarts un ple d'aficionats i va fer que només començar el duel aconseguissin avançar-se. De fet, els de la Llagosta es van avançar fins a dos cops, però els molletans van empatar el derbi baixvallesà les dues vegades amb els gols de Ferran Coll (1-1) i Sergio Saavedra (2-2). "En la tanda de penals vam estar millors i vam aprofitar un xut fora que van fer els llagostencs, per guanyar 1 a 2. Afrontem la Copa amb il·lusió, però el nostre objectiu és la lliga", explica el tècnic de la Unió FS Mollet, David Sánchez, que va presentar-se al pavelló llagostenc amb cinc baixes: "Espero que després d'aquesta setmana d'aturada competitiva, pugui recuperar algun dels jugadors". Pel que fa a la UFS Llagostense, va plantar cara a un equip de dues categories superiors. "Estem contents perquè a la lliga hem guanyat tots els partits i aquest de Copa, tot i quedar eliminats, l'hem empatat i tampoc l'hem perdut", diu el tècnic llagostenc, Ferran Salvo.

Pròxim rival el FS Parets
A la segona ronda de Copa, la Unió FS Mollet disputarà un altre derbi baixvallesà perquè hi haurà de rebre l'FS Parets, de la Divisió d'Honor Catalana. El duel es disputarà el 16 de gener i també a partit únic, tot i que en aquesta ronda els molletans jugaran al seu pavelló. Al Baix Vallès, també va disputar la primera ronda de Copa l'Sporting Montmeló, que va guanyar contra el Dosrius, per 1 a 4. A la segona ronda, visitarà el Premià de Mar.

Edicions locals