Marc Tort guanya l'or del 1.500 a l'estatal

També guanya una segona medalla al màster d'Ourense amb un bronze als 3.000 metres

Esports

Marc Tort guanya l'or del 1.500 a l'estatal
Marc Tort guanya l'or del 1.500 a l'estatal | Marc Tort

Marc Tort, de 50 anys i de l'Atlètic Mollet, ha tastat la glòria de l'atletisme màster en tan sols deu anys. Fa una dècada es va vincular al club molletà i el cap de setmana passat va ser el campió d'Espanya màster dels 1.500 metres de pista coberta, a Ourense (Galícia). A més, Tort també va participar a la prova de 3.000 metres i va penjar-se una segona medalla amb un bronze.

A l'estiu, Tort ja va guanyar una medalla estatal de bronze dels 10.000 metres de pista coberta, en la categoria de més de 50 anys. A Ourense anava amb motivació, però la prova dels 3.000 metres no va sortir com ell havia previst, tot i guanyar un bronze. "La cursa del 1.500 va ser molt tàctica. Com que no em va sortir com volia el 3.000, vaig decidir quedar-me al grup fins als últims 700 metres. Aleshores vaig fer un canvi de ritme i vaig veure que me n'anava del grup, fins que vaig guanyar", explica Tort, que va imposar-se amb un temps de 4 minuts i 30 segons.

"Avui dia encara no m'ho crec, però va ser realitat. Mai havia imaginat que podria ser campió d'Espanya", comenta l'atleta, que el pròxim any intentarà repetir la glòria de l'estatal màster.

Edicions locals