Jordi Arguisuelas completa el repte de les set mitges maratons

L'atleta molletà va tenir el suport del company Toni Arco

Esports

Jordi Arguisuelas completa el repte de les set mitges maratons
Jordi Arguisuelas completa el repte de les set mitges maratons

José Luis Rodríguez Beltrán

L'atleta molletà Jordi Arguisuelas, del Triatló Sant Gervasi, ha completat un nou repte esportiu i solidari després de córrer set mitges maratons en set dies seguits. Fa dues setmanes va iniciar el repte un dissabte amb els 21 km del Trail d'Ardenya, a Santa Cristina d'Aro, i el passat divendres el va acabar pels carrers de  Mollet. 

L'esportista, que ho fa per visibilitzar l'entitat Petis Grans Herois de Mollet, afrontava el repte per segon cop perquè a la primera va haver d'abandonar. "Potser no em vaig planificar bé, creia que seria fàcil perquè estic acostumat a fer grans distàncies. El dia a dia va poder amb mi i no vaig ser capaç d'acabar-ho", admet Jordi Arguisuelas, que va fracassar del seu primer intent fa un mes i que just ara l'ha pogut completar: "hem agafat cinc dies festius, dos de cap de setmana i tres del pont. Tot i que la clau ha estat fer-ho amb un company de l'Escola Sant Gervasi, Toni Arco, que també ha fet el repte". 

Toni Arco, que ha fet onze curses d'Ironman, va ser una de les persones properes a Arguisuelas que el va animar per intentar completar el repte al segon cop. "No ha estat fàcil la coordinació dels dos dies laborals, però ho hem completat després de fer els 21 km de dijous i divendres per Mollet", diu Arco. "Dijous van fer els 21 km a les nou de la nit i vam acabar prop de les onze de la nit, sol no hauria estat capaç", explica Arguiuselas. 

Després de completar les set mitges maratons, Arguisuelas pensa fer durant el 2022 un nou repte per córrer set maratons en set dies seguits, i posteriorment, fer el repte que s'havia marcat per la tardor del 2021 i que va haver d'ajornar: "tot servirà per córrer finalment el repte majúscul: fer set maratons seguides d'una tacada". 

Edicions locals