Matilde Esteves s'estrena en un partit classificatori per al Mundial 2023

La molletana va ser l'àrbitre assistent del Bulgària-Sèrbia 

Esports

Matilde Esteves, a la dreta de la imatge
Matilde Esteves, a la dreta de la imatge | FCF

José Luis Rodríguez Beltrán

L'àrbitre molletana Matilde Esteves va fer d'assistent d'Ainara Acevedo en un partit de la ronda classificatòria per a la Copa del Món Femenina 2023. El duel el van disputar les seleccions nacionals de Bulgària i Sèrbia, amb el resultat d’1 gol a 4 favorable a l'equip balcànic. 

L'Stadion Lokomotiv de Plovdiv va ser l'escenari a finals de novembre del debut internacional d'Esteves, que va acompanyar a l'àrbitre catalana Acevedo, l'assistent càntabra Rocío Puente i la quarta àrbitra catalana Ylenia Sánchez. "Quan vam rebre la designació era una alegria perquè és internacional, però quan veus de quin tipus de competició t'adones que cada cop participes en més competicions. A més, anem creixent en l'àmbit de tornejos, com aquest classificatori del Mundial o anteriorment havíem fet classificatori de la Lliga de Campiones", explica Matilde Esteves, que es mostra molt contenta de la seva primera experiència d'un duel classificatori pel Campionat del Món:  "vam tenir una bona actuació i és important sumar partits perquè ens coneguin a Europa per seguir progressant".

De les quatre àrbitres, Esteves fa temps que forma part d'un triplet històric amb Acevedo i Sánchez. "Vam ser la primera tripleta femenina que va arbitrar en un partit de la Tercera Divisió. Totes tres, som més que companyes. Van ser tres dies de convivència i 90 minuts de concentració màxima, per tirar endavant un partit que el vam gaudir, tot i el fred". 

Edicions locals