La Diputació facilita el pagament de multes i impostos per Bizum

L'Organisme de Gestió Tributària habilitat el sistema per pagar des del mòbil

Societat

L’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona, que gestiona els impostos i tributs municipals de 309 ajuntaments de la província de Barcelona, ha posat en marxa un nou mètode de pagament de tributs i multes des del mòbil, a través de Bizum. 

Per tal de realitzar aquest tipus de pagament, l’usuari haurà de disposar del document de pagament i entrar a la pàgina web de la Seu Electrònica de la Diputació de Barcelona i fer el pagament amb targeta bancària o bé, ara, amb Bizum, i indicar les dades que es troben a la part inferior de l’avís: Emissor (E), Referència (R), Identificació (I) i Import (EUR).

Si l’usuari no disposa del document de pagament, es podrà descarregar un document per pagar els tributs o multes pendents al web de l’ORGT.

Les actuacions dutes a terme davant la seu electrònica de l’ORGT tenen la mateixa validesa que si s’haguessin realitzat a una oficina presencial. Els tràmits més freqüents efectuats per aquesta via són, entre altres, la sol·licitud de cita prèvia, la presentació d'escrits al Registre, el pagament d'impostos i multes o les domiciliacions.

Edicions locals