Dues artistes del Feminartist exposaran al Racó de l'Artista del Museu Abelló

A partir del 10 de gener estarà obert el període de presentació d’obres per a la tercera edició de l’exposició

Cultura

Dues artistes del Feminartist exposaran al Racó de l'Artista del Museu Abelló
Dues artistes del Feminartist exposaran al Racó de l'Artista del Museu Abelló

Del 10 de gener al 14 de febrer estarà obert el període de presentació d’obres per a la tercera edició de l’exposició Feminartist. La mostra tindrà lloc del 3 de març a l’1 d’abril al Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) Joana Barcala, amb motiu del Dia internacional de les dones. En aquesta edició, se seleccionaran dues artistes que exposaran individualment al Racó de l’Artista del Museu Abelló i al CIRD entre 2022 i 2023.

La convocatòria està oberta a dones residents al Vallès Oriental de més de 16 anys. La presentació de les obres es farà a través del correu [email protected]. Les artistes hauran d’enviar una sol·licitud que es podrà trobar pròximament a www.molletvalles.cat, amb la descripció i una imatge de l’obra. Els treballs que formaran part de l’exposició s’anunciaran el 21 de febrer. Les artistes que exposaran individualment se sabran el 3 de març, durant la inauguració de Feminartist. 

S’hi poden presentar il·lustracions, pintures, fotografies, gravats, collages o poesies. Les temàtiques són l’expressió de gènere i la identitat sexual, la discriminació, la sororitat o l’empoderament. El jurat estarà format per l’equip del CIRD Joana Barcala, personal del Servei de Polítiques d’Igualtat de Gènere, personal de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Mollet, el Museu Abelló i membres d’associacions de dones artistes.

L’activitat Feminartist va néixer l’any 2020, amb la participació de setze artistes i vint-i-dues obres exposades. L’any 2021, a causa de la pandèmia, l’exposició va ser en format digital amb obres de sis artistes.

Edicions locals