[Innocentada] C. Tangana grava un videoclip amb 'El Sevilla' a la parròquia de Sant Vicenç

El cantant madrileny col·labora amb el nou disc de Los Mojinos Escozios a Mollet

Cultura

C. Tangana enregistra un videoclip amb 'El Sevilla' a la parròquia de Sant Vicenç
C. Tangana enregistra un videoclip amb 'El Sevilla' a la parròquia de Sant Vicenç

L'artista madrileny C. Tangana no tornarà a enregistrar un nou videoclip dins d'una església, que se sàpiga i menys a Mollet. La informació publicada aquest matí ha estat una innocentada, que ha deixat un bon regust entre els lectors pel que hem pogut veure a les xarxes socials. 

[INNOCENTADA] C. Tangana tornarà a enregistrar un videoclip dins d’una esglèsia, però en aquesta ocasió ha estat a la parròquia de Sant Vicenç, de Mollet. El cantant ha col·laborat amb el nou disc de Los Mojinos Escozios després que El Sevilla li demanés per tirar endavant amb el nou projecte musical del grup.

La cançó té el nom de Mollet no és ateu i, segons fonts confirmades pel diari SomMollet, aquesta tarda a les 16h es publicarà pel canal del Youtube de Los Mojinos Escozios i C Tangana. El nou disc s'anomenarà Mollet i vol portar a diferents artistes per racons il·lustres de la ciutat, com ara Gallecs, El Calderí, el Mercat Vell o la Marineta. La primera gravació va tenir lloc fa dues setmanes amb el Mollet no és ateu.

Aquesta col·laboració de l'artista madrileny arriba després de la polèmica que va tenir amb Nathy Peluso fa uns mesos amb la publicació d'un videoclip a la catedral de Toledo. De fet, l'artista argentina, que ja ha visualitzat el videoclip, s'ha mostrat del tot satisfeta pel ball entre C Tangana i El Sevilla. Segons informen les mateixes fonts, Nathy Peluso hauria demanat fer un videoclip a Mollet en la mateixa parròquia Sant Vicenç i aquesta podria esdevenir un nou punt d'interès turístic i econòmic per la ciutat amb la seva projecció dins el món de la música. 

Edicions locals