Les tarifes del bus urbà de Mollet es mantindran congelades l'any que ve

El bitllet senzill té un preu de 2,40 euros i el de 10 viatges T-Mollet, 8,40 euros

Economia

Les tarifes del bus urbà de Mollet es mantindran congelades el 2022. Segons informa l'Ajuntament de Mollet, s'ha decidit conjuntament amb el Consell d’Administració de l’Autoritat Metropolitana del Transport mantenir els mateixos preus del bus urbà per segon any seguit. 

D’aquesta manera, al 2022, a Mollet, el bitllet senzill es manté en els 2,40 euros i el títol de 10 viatges T-Mollet en 8,40 euros. Així mateix, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha decidit que també es mantingui congelat el títol de 10 viatges T-10 Mollet Social Jove per a menors de 21 anys i T-10 Gent Gran per a majors de 60 anys i pensionistes, amb un preu de 4,20 euros.

Segons l’alcalde de Mollet Josep Monràs, “un any més hem decidit congelar les tarifes, i de cara al 2022 amb més raó, ja que som conscients que molts molletans i molletanes encara estan patint les conseqüències econòmiques que també ens està deixant la pandèmia”. Monràs ha afegit que “el que també ens segueix motivant per aplicar aquestes congelacions és ratificar les nostres polítiques mediambientals apostant pel foment del transport públic per tal de reduir els índexs de contaminació atmosfèrica i acústica”.

Edicions locals