El Recanvis Gaudí s'acomiadarà del 2021 amb el derbi català de la Leb Plata

El Mollet jugarà dimecres a la pista del CB Cornellà l'últim partit de l'any

Esports

El Recanvis Gaudí Mollet tancarà un inoblidable any 2021 en un derbi català a la Leb Plata contra el Cornellà. El duel tindrà lloc dimecres a les 19 h a la pista de l'equip del Baix Llobregat. 

El Mollet i el Cornellà ja s'han vist les cares aquesta temporada a la final de la Lliga Catalana de la Leb Plata a l'octubre. El Mollet va plantar cara al Cornellà, per`po va perdre per 72 a 63. L'equip dirigit per Josep Maria Marsà va anar a remolc durant tot el partit, sense desconnectar-se, però sense opcions de victòria. 

Els molletans són l'equip revelació de la categoria, amb sis victòries d'onze partits; mentre que el Cornellà ocupa el sisè lloc amb tan sols una victòria més que no pas el Mollet. Un duel directe de la zona noble de la categoria.

L'última victòria contra el Gran Canaria

L'última victòria del Mollet va tenir amb Yeikson Montero com a protagonista. El jugador dominicà va oferir un recital anotador en el sisè triomf del Recanvis Gaudi Mollet contra el Gran Canaria, el passat 19 de desembre. L'equip de Josep Maria Marsà va imposar-se davant la seva afició, amb un joc trepidant i amb el lideratge anotador de Montero, amb 26 punts –tres triples de quatre intents– i va ser el MVP amb 32 de valoració. La bona feina contra el Gran Canaria no va tenir continuïtat tres dies després a la jornada disputada a la pista del Menorca. Els molletans van perdre 95 a 64 a les Illes Balears en un duel en què van anar a remolc i no van tenir cap oportunitat. A més, l'equip va patir el cansament físic després del gran partit de diumenge. 

Edicions locals