El Recanvis Gaudí guanya el Cornellà i suma el setè triomf

Marc Sesé és el jugador més valuós de la victòria amb 17 punts, 2 rebots i 3 assistències

Esports

| Núria Meléndez / CB Mollet

El Recanvis Gaudí Mollet s'ha imposat a la pista del Cornellà, per 83 a 85. L'equip dirigit per Josep Maria Marsà va guanyar l'últim partit de l'any en el derbi català de la Leb Plata, que va tenir lloc ahir dimecres en una jornada entre setmana. 

El Mollet buscava la revenja després de la derrota a la final de la Lliga Catalana de la Leb Plata i va sumar un nou triomf, el setè de la temporada. Això sí, els molletans van anar a remolc durant la primera part i al descans perdien 38 a 36. A la represa, el Mollet va capgirar l'electrònic en un bon tercer quart (24-27), que feia encara els vallesans amb l'electrònic al seu favor, 62 a 63. En l'últim quart, el Mollet va mantenir la mínima avantatge fins al triomf final, que es va aconseguir en un últim tir de Javi Rodríguez per deixar el 83 a 85 definitiu. 

 

El màxim anotador del partit va ser Yeikson Montero, amb 21 punts, tot i que el jugador més valuós va ser Marc Sesé, amb 17 punts, 2 rebots i 3 assistències. El Mollet puja fins al cinquè lloc virtual amb 7 victòries, empatat amb el quart, precisament el Cornellà. La pròxima jornada serà l'última de la primera volta i tindrà lloc el 8 de gener al Plana Lledó contra el Ventero CBV.  

Edicions locals