Ferides dues persones en un incendi en uns baixos de la Via de Ronda de Mollet

Els veïns de l'immoble de tres plantes han estat desallotjats preventivament

Societat

Els Bombers de la Generalitat ha apagat a les 7 h d'aquest matí un incendi que ha cremat uns baixos a la Via de Ronda de Mollet. El local, situat al número 83, estava habilitat com habitatge i en el moment dels fets hi havia dues persones en el seu interior que han estat ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per intoxicació de fum i algunes cremades. Els ferits han estat traslladats posteriorment a l'Hospital de Mollet. 
 

Els Bombers han rebut l'avís a les 6 h d'aquest dimarts i s'han desplaçat fins al lloc de l'incendi amb quatre dotacions. Les flames han cremat material divers a l'entrada del local d'uns 100 m² d'un bloc de pisos de planta baixa i tres plantes d'alçada. 

Segons els bombers, el fum ha afectat tot el local, així com dos pisos de les plantes superiors que tenien les finestres obertes.

Un cop apagades les flames, els bombers s'han encarregat de fer tasques de ventilació i també han revisat tots els pisos de l'edifici. De forma preventiva també s'ha evacuat als veïns.

 

Edicions locals