Pau Reina es lesiona de gravetat i el 'Santger' busca un recanvi

L'equip dirigit per Toni Sáez es queda amb només vuit fitxes de sènior

Esports

Pau Reina es lesiona de gravetat i el 'Santger' busca un recanvi
Pau Reina es lesiona de gravetat i el 'Santger' busca un recanvi | Escola Sant Gervasi

José Luis Rodríguez Beltrán

L'Escola Sant Gervasi vol reforçar la plantilla per suplir la baixa de Pau Reina, que deixa l'equip amb tan sols vuit fitxes de sènior. El molletà, de 30 anys, es va lesionar de gravetat al tram final del partit contra el Montgat, poc abans de l'aturada per les festes de Nadal de la Copa Catalunya.

Reina, que és un dels referents de l'equip molletà, té una fractura de peroné i els lligaments trencats del turmell esquerra. "Va ser una jugada desafortunada quan el partit, malauradament, ja estava decantat per al Montgat. Vaig notar de seguida que alguna cosa no anava bé i poc després es va confirmar la lesió, tot i que no hauré de passar per quiròfan", recorda Pau Reina, que, com a mínim, haurà d'estar uns tres mesos apartat de les pistes de bàsquet. "Crec que per la fase final podria estar, el metge no ha volgut donar-me un pronòstic de temps de durada de la lesió, però més o menys uns tres mesos, com a mínim".

L'Escola Sant Gervasi, sense l'encert anotador de Pau Reina, suma tan sols vuit fitxes de sènior. Això sí, l'equip es veu reforçat pels entrenaments amb quatre jugadors del filial, d'entre els quals, Marc Orois i Jordi Fuentes també acostumen a tenir minuts als partits. "Estem buscant un jugador per reforçar la plantilla, com a mínim, que pugui entrenar amb nosaltres i si després pot tenir minuts en els partits, seria perfecte", explica el tècnic Toni Sáez. Des de dimarts, l'equip ja ha tornat als entrenaments i Sáez preveu tenir un nou jugador a prova.

Després d'arribar a l'equador de la temporada, l'Escola Sant Gervasi ocupa el quart lloc per la cua amb tres victòries i set derrotes. "L'equip ha anat de menys a més, creiem que l'objectiu de la salvació el podrem aconseguir", diu Pau Reina, que es mostra confiat de les possibilitats de l'equip. "Hem patit baixes durant el primer tram de la temporada, que han fet que la ratxa fos irregular. Però estem entrenant bé, cada setmana anem a més", explica Sáez.

El pròxim partit del Sant Gervasi serà el primer partit de la segona volta, el 16 de gener, contra el Lliçà d'Amunt, que és cuer amb un ple de derrotes.

Edicions locals