La Lourdes suma aquest curs uns 300 esportistes

L'equip molletà va tornar a celebrar una botifarrada popular amb el futbol base

Esports

L'equip benjamí de la Lourdes
L'equip benjamí de la Lourdes | UD Lourdes

La UD Lourdes no ha fet l'acte de presentació del futbol base aquesta temporada, però per primer cop en dos anys ha tornat a celebrar la botifarrada del dia de Sant Esteve, el 26 de desembre. El club molletà ha volgut tornar a organitzar una activitat per a la massa social i esportiva al Camp Municipal Juan Bocanegra.

Durant la jornada festiva el club va organitzar activitats per als esportistes, com ara partits de 2x2 i un xutòmetre, entre altres. "Hi havia moltes ganes de fer aquesta activitat, tradicional al club pel Nadal. Vam omplir el camp al llarg del matí, però van faltar esportistes i persones vinculades al club per la dificultat de la situació sanitària", explica el president Fernando Diago, que es mostra satisfet de l'actual temporada del club: "Tenim nou equips de futbol base, dos amateurs i dos veterans".

Suma nou equips de base El club gira entorn la formació i aquesta campanya suma nou equips de futbol base amb un prebenjamí, un benjamí, dos alevins, dos cadets, dos infantils i un juvenil femení. En total, la Lourdes té més de 300 esportistes. "Volem recuperar la base femenina i anem poc a poc. Als equips benjamí i aleví hi ha noies i creiem que la pròxima campanya tindrem un aleví femení també", assenyala Diago.

A banda de la base, el president molletà es mostra orgullós de recuperar aquesta temporada el sènior masculí, que al setembre va iniciar una nova etapa a la Quarta Catalana. Això sí, l'objectiu de l'equip masculí és pujar a la Tercera Catalana i després de 12 jornades ocupa el 9è lloc amb 19 punts, a 11 del líder, el Corró d'Amunt. "Hem fallat partits contra equips que no hauríem d'haver fallat, però hem guanyat conjunts de la part alta. Encara queda més de la meitat de la lliga", indica el president, que confia sumar el primer triomf de l'any diumenge a casa contra el Vilamajor B.

 

Edicions locals