Curro Fernández i Cata Sorín guanyen l'Open de Parella Escocesa L'Endroit

Guanyen la final contra la parella molletana formada per Juan Avellaneda i Jairo Cobo

Esports

Curro Fernández i Cata Sorín guanyen l'Open de Parella Escocesa L'Endroit
Curro Fernández i Cata Sorín guanyen l'Open de Parella Escocesa L'Endroit | Gerard Camp

Curro Fernández i Cata Sorín han guanyat la segona edició de l'Open Parella Escocesa a Bola 9 després d'imposar-se en la final contra Juan Avellaneda i Jairo Cobo, per 7 a 1. El tercer classificat ha estat per a la parella formada per Israel Rider i Cormi Marne, que van perdre a les semifinals contra els campions per 3 a 6, i els quarts, Genís Busquets i Àlex Sarrià.

Cal destacar l’altíssim nivell dels campions, els dos de categories Màster. Curro, de Palau, té en el seu palmarès 1 Campionat d’Espanya per equips, 1 de Catalunya individual Júnior, 1 Open de Vitòria (considerat un dels més importants en l'àmbit estatal), 6 Lligues d’Amoba i 1 Open Catalunya Popular de Primera. Cata, de Castellar, té 7 Lligues d’Amoba i un 3r a l’Open Catalunya de Parella Escocesa. Pel que fa als finalistes, els dos de categoria, de Segona A i de Mollet, van guanyar 1 Lliga d’Amoba de Segona.

"És rellevant remarcar el seu mèrit per arribar a la final deixant fora parelles amb més palmarès i categoria", informa en un comunicat L'Endroit, que ha estat el club organitzador del campionat amb la col·laboració del Restaurant Pitapes i el Bar Castillo. En aquesta edició hi han participat 16 parelles, la majoria de Mollet, també de Girona, Gavà, Castelldefels, Cornellà, Terrassa, Granollers i Barcelona.

Edicions locals