El PSC denuncia la 'violència verbal i les pressions' d'Al Huda cap a l'alcalde Monràs

Dionisio assegura que no cediran a "cap tipus de xantatge ni pressió"

Societat

El PSC denuncia la 'violència verbal i les pressions' d'Al Huda cap a l'alcalde Monràs
El PSC denuncia la 'violència verbal i les pressions' d'Al Huda cap a l'alcalde Monràs

La primera secretària del PSC de Mollet, Mireia Dionisio, ha denunciat el que considera "violència verbal i pressions" contra l'alcalde, Josep Monràs, per part de la comunitat musulmana Al Huda.

Fa dos divendres que membres de l'entitat es concentren al migdia davant el domicili de l'alcalde per protestar contra una nova denegació d'obertura per part de l'Ajuntament del seu local a l'avinguda Badalona, unes protestes que Al Huda ja ha anunciat que repetirà.
 
Davant aquesta situació la primera secretària del PSC, Mireia Dionisio, en nom propi i de l'executiva local del partit, ha denunciat a través de les xarxes socials l'actitud d'Al Huda. "Hi ha línies vermelles que en democràcia mai s'haurien de traspassar", diu Dionisio, qui transmet el "més sincer escalf" a l'alcalde i a la seva família davant el que considera "violència verbal i pressions que està patint Monràs.
 
Dionisio opina que s'estan "atropellant" els drets de l'alcalde amb les manifestacions davant de casa seva per part d'un "grup de persones exaltades per cridar-lo i insultar-lo. Això és intolerable".
 
La socialista qualifica aquestes actituds de "violentes i antidemocràtiques" i acusa el grup de persones de "coaccionar l'alcalde perquè se salti la llei en benefici d'ells". "No cedirem a cap tipus de xantatge ni pressió", assegura.
 
En l'escrit, demana a la resta de forces polítiques "unió" per frenar aquest tipus d'actituds i reclama al col·lectiu que "busquin una altra manera més democràtica i menys violenta de defensar els seus interessos, perquè no tenen cap legimitat per causar el dolor que estan provocant a una família", conclou.
 

Edicions locals