Carme Forcadell parlarà de la seva experiència a la presó a Martorelles

L'expresidenta del Parlament presentarà el seu llibre 'Escrivim el futur amb tinta lila' al Celler de Carrencà

Política

Carme Forcadell parla de la seva experiència a la presó a Martorelles
Carme Forcadell parla de la seva experiència a la presó a Martorelles

L'expresidenta del Parlament i una de les polítiques represaliades per l'1 d'Octubre, Carme Forcadell, serà el dimecres 19 de gener al celler de Carrencà per presentar el seu llibre Escrivim el futur amb tinta lila.

La sentència del Tribunal Suprem número 459/2019 va condemnar Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya durant la legislatura 2015-2018, a onze anys i mig de presó i d’inhabilitació pels fets de l’1 d’octubre.

Amb aquest llibre, publicat per Edicions 62, Carme Forcadell parla de la seva experiència com a presa política, i ho fa contant la història del bolígraf de tinta lila, un bolígraf que s’ha convertit en un símbol feminista. "Forcadell treballa des del feminisme en un entorn de dones doblement víctimes i explica uns fets colpidors, tant de les vides de les dones que s’ha trobat com de tot el que han aconseguit fer juntes", diu la sinopsi. El llibre acaba amb un corol·lari de tot el que ha après (i no ha volgut aprendre) a la presó.

La presentació del llibre, organitzada per ERC Martorelles, serà a les 19 h al Celler de Carrencà. La Llibreria Angelina disposarà d'exemplars del llibre en el mateix acte.

Edicions locals