El Premi de Fotografia Sant Vicenç rep 202 imatges

Aquest divendres 14 de gener es donaran a conèixer els guanyadors de la 27a edició del certamen

Cultura

El Premi de Fotografia Sant Vicenç rep 202 imatges
El Premi de Fotografia Sant Vicenç rep 202 imatges

El Premi de Fotografia Sant Vicenç ha rebut més de 200 imatges en la seva 27a edició, que es resoldrà aquest divendres amb l'anunci dels guanyadors del certamen.

En concret, aquest any s’hi han presentat 202 imatges de 51 autors i autores diferents, de Mollet i d’arreu de l’Estat. Un total de 93 imatges opten a la categoria “Mollet” i les 109 restants a la categoria “Lliure”. Les obres estan exposades a La Marineta des d’aquest dilluns i fins al 31 de gener.

La categoria “Mollet” consta de tres premis i diploma, mentre que a la categoria “Lliure” només hi ha un únic premi i diploma.

La inscripció al concurs era gratuïta i oberta a totes les persones aficionades a la fotografia. Cada participant podia enviar fins a un màxim de tres obres per categoria, en color o blanc i negre, que no haguessin estat premiades en cap concurs.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, ha destacat la “qualitat de totes les fotografies presentades al concurs” i ha subratllat “la mirada personal, el treball i la passió que hi ha darrere de cada imatge”. En aquest sentit, ha afegit que “aquest concurs és un dels emblemes culturals de la nostra ciutat i prova d’això són les xifres de participació”. Una participació que ha crescut lleugerament respecte a l'edició de 2021, quan s'hi van presentar 198 fotografies, 90 de la categoria “Mollet” i 108 de la categoria “Lliure”.

El veredicte del 27è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2022 es farà públic aquest divendres 14 de gener a les 19 hores al Centre Cultural La Marineta, amb la presència de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i la regidora de Cultura, Mercè Pérez.

Edicions locals