Marta Vilaret es perfila com a candidata a l'Alcaldia a les municipals de 2023

Aquest dissabte l'assemblea d'Ara Mollet triarà el seu cap de llista per a les properes eleccions locals

Política

Marta Vilaret podria ser la candidata d'Ara Mollet ERC a l'Alcaldia de Mollet en les eleccions municipals previstes per al 2023. La formació ha convocat aquest dissabte l'assemblea per triar el seu cap de llista per als propers comicis locals.

Un cop acabat el termini de presentació de candidatures, el partit només n'havia registrat una. L'executiva no vol avançar el nom de qui encapçala aquesta única candidatura presentada "fins que no es tanqui el procés de validació de candidatures i es faci públic en la mateixa Assemblea", diuen.

Amb tot, fonts consultades per SomMollet apunten que Vilaret es perfilaria com la persona proposada per ser la candidata d'Ara Mollet el 2023, en substitució d'Oriol López Mayolas. Des del 2011, Vilaret ha ocupat el número 2 de la llista d'Ara Mollet ERC i des del mateix any és regidora a l'oposició al Consistori molletà.

Dissabte a les 11 h està convocada l'assemblea en què s'haurà de votar qui encapçalarà la llista electoral. A l'assemblea estan convocats tant militants com simpatitzants i amics i se celebrarà en format híbrid: una part dels convocats hi participaran de manera presencial a la seu d'Ara Mollet al carrer Marià Fortuny i l'altra part ho farà telemàticament.

Edicions locals