Mollet proposa un cicle de conferències sobre els reptes de les ciutats

Les ponències amb experts s'oferiran en streaming i es faran entre gener i març

Societat

Mollet proposa un cicle de conferències sobre els reptes de les ciutats
Mollet proposa un cicle de conferències sobre els reptes de les ciutats

El paper de les ciutats en el futur davant la necessitat d’abordar nous reptes socials i econòmics. Aquesta és la idea principal sobre la qual reflexionarà el cicle de conferències Diàlegs per a la transformació de les ciutats, una sèrie de ponències organitzades per l'Ajuntament de Mollet, que es faran entre gener i març.

"Aquesta serà una oportunitat valuosa per analitzar, des de Mollet, d’on venim i cap a on anem, generar debat sobre quin paper juguen les ciutats en la recuperació econòmica i compartir experiències positives sota un paradigma més inclusiu, més social i més sostenible", apunten fonts municipals.

Totes les jornades comptaran amb la participació de persones expertes amb perfils diferents, amb l’objectiu d’aconseguir un diàleg obert amb experiències d’èxit que pugui concloure amb propostes concretes.

El cicle de conferències s’inicia dilluns 17 de gener a les 19 h amb la presentació del cicle. Els ponents seran l’alcalde Mollet del Vallès, Josep Monràs, i l’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu.

Les següents quatre sessions, entre gener i març, tindran per títol Ciutats democràtiques i governs transparents, Cap a la recuperació econòmica en temps de pandèmia, L’agenda social per a una recuperació justa i inclusiva i Mobilitat sostenible, espai urbà i salut.

Les sessions es podran seguir en streaming a través del canal Youtube de l’Ajuntament, accessible des de la pàgina web de l’Ajuntament.

 

Edicions locals