Triple sessió cinematogràfica a Mollet

A càrrec d'AMAM, el Casal Cultural i Mollet amb Cuba

Cultura

Triple sessió cinematogràfica a Mollet
Triple sessió cinematogràfica a Mollet

La capital baixvallesana acull aquest divendres a les 21 h dues projeccions cinematogràfiques diferents. L'Associació de Música i Art de Mollet (AMAM) programa una nova sessió del cicle The Picture Show Cinefòrum al Centre Cívic de Can Pantiquet, que en aquest cas comptarà amb el film Más allá del terror (1980) dirigit per Tomás Aznar. L'entrada és gratuïta i no està recomanada per a menors de 18 anys.

Paral·lelament, al Casal Cultural es podrà gaudir del llargmetratge Cayo Largo (1948), dirigit per John Huston i protagonitzat per Humphrey Bogart, qui interpreta un veterà de guerra que viatja a Cayo Largo per visitar el pare i la vídua d'un company mort en combat. L'estada es complica, ja que una banda de gàngsters els prenen com a ostatges.

Per últim, Mollet amb Cuba inaugurarà dissabte a les 17.30 h el 14è Cicle de Cinema Cubà de Mollet amb la projecció del documental Herencia, la seva primera projecció a Catalunya aquest 2022, i que comptarà amb la presència de la directora Ana Hurtado. El documental mostra el mestissatge present a Cuba, amb històries de vides i personatges que mentre viuen la seva cubania porten alhora un patrimoni cultural ric, antic i que ve de lluny. La música és el canal per transgredir, per traspassar, per arribar a diferents aspectes de la societat i de la vida quotidiana.

Edicions locals