La Unió FS Mollet cau a la segona ronda de la Copa Catalunya

Els molletans perden contra el FS Parets, però es refan i guanyen el partit de lliga contra l'Escola Pia B

Esports

La Unió FS Mollet cau a la segona ronda de la Copa Catalunya
La Unió FS Mollet cau a la segona ronda de la Copa Catalunya | Unió FS Mollet

La Unió FS Mollet va ser eliminada a la segona ronda de la Copa Catalunya contra el FS Parets (2-9). Els molletans no van poder superar dijous als paretans, que són d'una categoria superior -la Divisió d'Honor-, tot i que el cap de setmana van tenir la capacitat de refer-se per guanyar un rival directe de la Primera Catalana, l'Escola Pia Sabadell B (6-4). 

El Mollet va caure clarament contra el Parets, que va ser una piconadora a la pista molletana. Tot i fer mal l'eliminació, els de David Sánchez van guanyar el partit més important de la setmana, a la Primera Catalana. L'electrònic va ser ajustat de principi a fi, però es va decantar pels baixvallesans amb els gols de Sergio Saavedra, va fer un triplet, Jaume González, Adrian Porras i Jordi Pavón. D'aquesta manera, els molletans va trencar una ratxa de tres partits seguits sense guanyar, amb dues derrotes i un empat.  

La Unió FS Mollet ocupa el 7è lloc, del grup 1, amb 14 punts i un marge de quatre amb els llocs de descens. El pròxim partit serà a la pista del Sant Joan de Vilassar B, que és quart per la cua amb deu punts. 

Pel que fa al Barri Can Calet, de Sant Fost, ocupa el 9è lloc amb deu punts i diumenge rebrà el Caldes B, que és segon amb 22 punts. Els santfostencs van començar el nou any competitiu amb una victòria ajustada a la pista del Can Cuyàs (4-6) i arrossega un partit ajornat contra l'Olímpic la Floresta B. 

Edicions locals