Noves instal·lacions de la Policia Local

La Policia Local de Mollet ja disposa d'unes noves instal·lacions, situades a la planta baixa del número 32 del carrer de Jaume I. El nou local es troba ubicat a l'antiga oficina de Correus.

Societat

Els treballs per millorar les instal·lacions de la Policia Municipal han consistit en l'adequació i ampliació de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, amb una superfície total de 210 metres quadrats.
Per tal d'adequar l'espai s'ha fet una nova instal·lació elèctrica, climatització, i enllumenat nou. També s'han fet treballs de pintura, de fusteria de fusta i d'alumini.
En aquesta ampliació disposa d'una zona de recepció i espera, amb serveis i recorreguts adaptats per a minusvàlids; una zona de despatxos d'atenció personalitzada i sala de reunions; una sala de comunicacions; i una zona d'administració, magatzem i serveis.
Aquestes obres s'han fet per tal de millorar les instal·lacions de la Policia Municipal i el servei que ofereixen fins que no es construeixi la nova comissaria. En els propers dos mesos s'actuarà en una segona fase, que permetrà adequar la primera planta de la comissaria (100 m2) per incloure-hi un menjador per als treballadors i una sala de reunions, i el soterrani (60 m2), amb zones de detenció i millores en l'accés.
En total, les obres de millora afectaran una superfície de 410 metres quadrats, i s'hauran realitzat de manera paulatina per no destorbar la feina diària de la Policia Municipal.
 

Edicions locals