Suspès el judici previst per aquest dimarts a l'Audiència de Barcelona contra el molletà Brian Bartés

La Covid ha obligat a endarrerir la citació fins el pròxim 7 de març

Societat

L'Audiència de Barcelona havia de celebrar aquest dimarts el judici contra el molletà Brian Bartés, acusat de participar en els aldarulls del Camp Nou arran de la convocatòria de Tsunami Democràtic, l'any 2019. El molletà, però haurà d'esperar al pròxim dia 7 de març per ser jutjat.

El jutjat ha informat que per causes Covid no podran ser-hi presents algunes persones i ha decidit suspendre el judici fins al pròxim dia 7 de març, segons feia públic Alerta Solidària, qui s'encarrega de la defensa del cas. 

En aquest primer judici el Brian s'enfronta a una acusació d’atemptat contra l’autoritat i de lesions per part de la Fiscalia, que demana per ell dos anys de presó. A més d'aquests càrrecs, la Generalitat de Catalunya també reclamava una imputació per desordres públics, que comporta una pena de 15 mesos, però finalment l'agent dels Mossos d'Esquadra implicat va optar per contractar un advocat privat, tot i que la Generalitat hauria arribat a retirar formalment la seva acusació, segons denunciava la setmana passada l'advocada del Brian, Norma Pedemonte.

Mentre que el dia 12 de maig serà jutjat també per la seva participació en les protestes en contra del Consell de Ministres del desembre de 2018 a Barcelona. Per aquest cas, el jove s'enfronta a una pena de sis anys de presó.

 

Edicions locals