Torna la festa major de Sant Vicenç amb un programa farcit d'activitats

La programació comptarà amb una trentena d’actes, que se celebraran fins al 30 de gener

Cultura

Torna la festa major de Sant Vicenç amb un programa farcit d'activitats
Torna la festa major de Sant Vicenç amb un programa farcit d'activitats

La festa major d’hivern de Sant Vicenç es tornarà a celebrar a partir d'aquest cap de setmana amb la majoria d’activitats habituals, com ara la presentació de la revista Notes, la Nit de l’Esport o les actuacions musicals. La programació comptarà amb una trentena d’actes, que se celebraran fins al 30 de gener amb mesures de seguretat i aforaments limitats a causa de la Covid.

Després que l'any passat s'anul·lessin els principals actes a causa de la pandèmia, la regidora de Cultura, Mercè Pérez, ha explicat: "La festa major de Sant Vicenç torna a recuperar l’esperit d’abans de la pandèmia, però amb tota la prudència i les mesures de seguretat necessàries per evitar nous contagis: distància, mascaretes, gels hidroalcohòlics i aforaments limitats". Amb tot, sí que avança que "els actes es podran veure alterats o suspesos en funció de l’evolució de la pandèmia".

Divulgació, esport, cultura...

La programació de Sant Vicenç inclou sempre activitats ben variades. D'una banda, l'Ajuntament i el Centre d’Estudis Molletans presentaran el número 37 de la revista Notes el dissabte 22 de gener a la Sala Fiveller, a les 12.30 h; i el mateix dia, a les 18 h, tindrà lloc la 41a Festa de la Ràdio al Centre Cívic Can Borrell, on es lliuraran els premis Micròfon i Notícia de l’any.

D'altra banda, no hi mancaran les arts escènciques. Dani Nel·lo y los saxofonistas salvajes oferiran un concert el divendres 21 de gener a les 21 h al Mercat Vell. Les entrades es podran adquirir a molletvalles.koobin.com, a La Marineta o al mateix Mercat Vell el dia del concert si encara en queden. El dissabte 22 de gener a les 21 hores al Teatre Can Gomà hi haurà l’espectacle Un País de Festa, a càrrec de l’Esbart Dansaire de Mollet. Les entrades també es podran adquirir a través de molletvalles.koobin.com i una hora abans a la taquilla si no estan exhaurides. I el Mag Lari portarà a Mollet l’espectacle Una nit amb el mag Lari al Teatre Can Gomà, el dissabte 29 de gener a les 18 h i a les 20.30 h. Les entrades s’hauran d’adquirir prèviament a www.entrapolis.com.

En l'àmbit cultural, cal destacar que també hi tornen els actes de cultura tradicional al carrer, amb cercaviles d'entitats, correfoc o trobada gegantera.

Per cloure, tampoc faltarà la Nit de l’Esport, que es farà en format presencial al Teatre Can Gomà, el divendres 28 de gener a les 20 h.

Edicions locals