Les obres a l'avinguda Llibertat obliguen a reubicar les parades del mercat

Dilluns està previst que comenci la primera fase dels treballs de millorar de l'accessibilitat i l'asfaltatge de la via

Societat

Les obres de millora de l'avinguda Llibertat, que finalment s'iniciaran el dilluns 24 de gener, obligaran a reubicar les parades de fruita i verdura del mercat dels dimarts mentre durin els treballs.

Les parades de fruites i verdura del mercat setmanal s’ubicaran, des de la setmana vinent, dimarts 25 de gener, i fins que acabin les obres, als carrers Ordidores i Rabassaires. Les parades del parament de la llar ubicades a l'Illa romandran a la seva ubicació habitual.

Les obres de millora i asfaltat de l’avinguda Llibertat, en el tram entre l’avinguda Badalona i el carrer Berenguer III, començaran el dia 24 de gener i es dividiran en 3 fases que tindran una durada total aproximada de tres mesos.

La primera fase de les obres, que tindran un cost de prop de 200.000 euros, començarà dilluns 24 de gener amb la millora de l’accessibilitat a les cruïlles de l’avinguda Llibertat amb els carrers Sant Ramon, Alexander Fleming, Francesc Macià i Lluís Duran i també millores a la mobilitat a l’avinguda Llibertat.

En aquesta primera fase, el trànsit quedarà tallat pel carril que va en direcció al centre de la ciutat, és a dir, en sentit carrer Berenguer III i no hi haurà afectacions al Bus Urbà.

La segona fase consistirà en la construcció d’una plataforma elevada en el pas de vianants situat a la cruïlla amb el carrer Berenguer III. Durada aproximada 1 mes.

La tercera fase serà un període aproximat de tres dies en el qual s’asfaltarà i es pintarà tota l’avinguda.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha explicat que aquesta “és una obra molt important perquè afecta una de les artèries principals de la ciutat. És un dels punts de trobada de molts molletans i molletanes, que van el mercat, que fan les seves compres o que simplement passegen. Seguim treballant cada dia per millorar la ciutat i fer dels nostres carrers uns espais més amables i accessibles”.

Per la seva banda, la coordinadora de l’Àrea de Governança, Economia i Serveis Territorials, Mireia Dionisio, ha explicat que “és una gran obra que és molt necessària. Que no es limita a asfaltar el carrer, va més enllà fent una reforma i modernització del carrer”. Ha afegit que “som conscients que totes les obres poden generar molèsties, però la ciutat no es pot aturar i per això agraeixo, en avançat, la comprensió dels veïns i les veïnes”.

 

Edicions locals