Mollet inicia amb Jordi Hereu els diàlegs per dissenyar les ciutats del futur

L'exalcalde de Barcelona va debatre amb l'alcalde molletà sobre el paper de les ciutats mitjanes com Mollet

Societat

Mollet inicia amb Jordi Hereu els diàlegs per dissenyar les ciutats del futur
Mollet inicia amb Jordi Hereu els diàlegs per dissenyar les ciutats del futur | Aj. Mollet

L'Ajuntament va iniciar dimarts els diàlegs que han de servir per dissenyar les ciutats del futur amb la participació de la ciutadania. La primera sessió va tenir com a centre La ciutat com agent del canvi i va comptar amb la participació de l’alcalde Mollet, Josep Monràs, i l’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu.

Prop de 200 persones van poder seguir el debat a través del canal Youtube de l’Ajuntament, amb el qual Monràs i Hereu van coincidir en dir què aquestes jornades han de servir per “escoltar la ciutadania i trobar solucions reals”.

En aquest sentit, l’alcalde va recordar que el propòsit d’aquests diàlegs és “fer una reflexió serena per afrontar els canvis des de la proximitat”.

Per la seva banda Hereu va reivindicar el paper de les ciutats mitjanes, com Mollet: "Les ciutats intermèdies són un node fonamental d’un territori intel·ligent",  assegurava l'exalcalde. 

El diàleg entre Monràs i Hereu ha estat el primer d’aquest cicle de conferències. Properament es debatrà sobre Ciutats democràtiques i governs transparentsCap a la recuperació econòmica en temps de pandèmiaL’agenda social per a una recuperació justa  i inclusiva i l’última serà sobre Mobilitat sostenible, espai urbà i salut. Totes elles es podran seguir a través del Youtube de l’Ajuntament.

Edicions locals