Duel per la fase d'ascens entre el Mollet HC i el CH Castellar

Els molletans juguen dos partits providencials al Riera Seca en tres dies

Esports

| Mollet HC

José Luis Rodríguez Beltrán

Transcendental cap de setmana pel sènior masculí del Mollet HC amb dos partits al Pavelló de la Riera Seca en tan sols tres dies. Divendres, l'equip dirigit per Eloi Gaspar rebrà el CH Castellar (22h), líder del grup 1A, i diumenge, el Club Patí Congrés (12.30h), penúltim. 

El conjunt molletà afronta els últims quatre partits de la primera fase al segon lloc, amb 17 punts, amb l'objectiu d'acabar entre els tres primers classificats –ara el marge respecte al quart, el Ripollet, és de tres punts– i passar a la segona fase per l'ascens. "Sabem que aquest cap de setmana ens juguem moltes opcions de certificar gairebé la plaça per la promoció d'ascens", explica Eloi Gaspar, que sap que contra el Castellar serà un partit molt complicat després de perdre en la primera volta per 5 a 3: "És un equip que està muntat per pujar de categoria i haurem de fer un gran partit".

Entre Mollet i Castellar tan sols hi ha dos punts de diferència a la classificació, però amb el rival de diumenge és de 12 a favor dels molletans. "És un partit que pot ser trampa perquè som teòricament favorits. Tot i que el fet de jugar com a local ens pot provocar una pressió afegida", diu Gaspar, que, tot i això, confia sumar aquests tres punts a la seva casella. "Estem entrenant molt bé i ens acompanyen els resultats i això és bàsic per tenir confiança", diu el tècnic. Els dos últims partits del Mollet HC de la primera fase seran contra el Cerdanyola, que és un rival directe per l'ascens perquè ocupa el tercer lloc amb 15 punts.

El femení al sisè lloc El cap de setmana el sènior femení del Mollet HC afronta la jornada de descans amb els deures fets després de guanyar la setmana passada a la pista del cuer, l'Hoquei Patí Tona (0-2) i ara ocupa el 6è lloc amb 21 punts.

Edicions locals