'Volem mantenir la ratxa positiva de resultats tot el que puguem'

El CF Mollet UE tanca la primera volta al tercer lloc, a un punt del líder

Esports

| JL.R.B.

José Luis Rodríguez Beltrán

"Tot això al final és mèrit de la plantilla perquè cal dir que durant Nadal no van parar d'entrenar. L'equip està molt fort", explica el tècnic David Parra. El CF Mollet UE ha donat un cop d'autoritat a la Primera Catalana. L'equip de David Parra va golejar diumenge el líder, el Bescanó, per 4 a 0, i ha ajustat el grup 1 de la categoria a l'equador de la temporada perquè segueix tercer classificat, ara amb 26 punts, però empatat amb el segon, L'Escala – que va perdre amb el CF Parets, 2 a 1–, i a un punt del primer.

Aquesta és la tercera victòria seguida de mèrit –tot i que l'equip suma cinc triomfs en sis partits– perquè és la tercera contra un equip de la part alta. Diumenge va guanyar contra el líder; fa dues setmanes, ho va fer contra l'aleshores líder, L'Escala (2-3); i en l'última jornada del 2021, va guanyar contra un altre rival directe per l'ascens, el CF Parets (2-1), que és quart ara amb 24 punts. "Hem guanyat a tres equips que estaven per davant nostre i, a més, el derbi comarcal contra Les Franqueses. Si això m'ho diuen abans de jugar aquests quatre partits, no m'ho crec perquè era molt complicat", admet David Parra.

Unió entre club i afició Aquesta dinàmica positiva permet el conjunt del Germans Gonzalvo ser un autèntic candidat a l'ascens somiat de la Tercera RFEF, tot i que encara queda una segona volta sencera per disputar. "L'objectiu de l'equip està molt clar perquè és la salvació, però volem mantenir aquesta ratxa positiva de resultats tot el que puguem. Per a nosaltres, guanyar el diumenge suposa tenir una gran setmana. I així fem perquè nosaltres vivim el dia a dia", adverteix Parra, que agraeix la unió entre equip, directiva i afició: "L'escalf de l'aficionat és molt important. Sembla que l'equip està aconseguint que vingui més gent al camp i és d'agrair i és emocionant".

El pròxim partit dels molletans serà la primera jornada de la segona volta i jugarà com a local, per rebre l'Escola de Futbol Mataró, que és quart per la cua, amb 14 punts.

Edicions locals