El Club d'Escacs inicia la lliga contra l'Andorra

Pere Garriga serà el primer taulell de la temporada a la Divisió d'Honor

Esports

| Club d'Escacs Mollet

El Club d'Escacs Mollet inicia la setena temporada seguida a la màxima categoria d'escacs, la Divisió d'Honor Catalana. L'equip molletà estrena com a primer taulell el molletà Pere Garriga, que assumeix el lideratge, i es posa com a principal objectiu la permanència. "Serà una temporada complicada per la Covid-19 i nosaltres volem mantenir la categoria", explica el president Ramon Caro. 

En aquesta nova campanya, l'equip no ha apostat per fer gaires reforços, tot i que fa uns mesos va incorporar un nou escaquista, Reginald Martyr. El jugador està establert a Barcelona, però va néixer a Santa Llucia, del Carib. La resta de jugadors són els mestres internacionals Pere Garriga, Tomás Sosa, Ana Matnadze i Julio Benedetti; i també Ricard Morros, Erwan Lever, Esteban Montilla, Joaquim Travesset, Mario Parra, Jordi Bals i Guillem Garcia.

Al grup 1
El Club d'Escacs inicia el cap de setmana la nova temporada i disputarà la primera jornada contra l'Andorra. El Mollet està al grup 1 i també tindrà com a rivals el Barcelona, el Foment, el Sant Cugat, el Sant Andreu, el Gerunda, el Cor de Marina, la Gramenet i el Terrassa.

Edicions locals