L'EF Mataró denuncia un suposat insult racista d'un jugador del CF Mollet UE

L'acta arbitral, segons ha publicat el club mataroní, recull l'insult 'negre de merda', que esdevé una picabaralla i les expulsions de Buba i Alexis

Esports

L'EF Mataró denuncia un suposat insult racista d'un jugador del CF Mollet UE
L'EF Mataró denuncia un suposat insult racista d'un jugador del CF Mollet UE | Imatge TV Mataró

El CF Mollet UE s'ha situat colíder del grup 1 de la Primera Catalana després de guanyar per la mínima contra l'Escola Futbol Mataró (1-0). Tot i aquest triomf, que suposa el setè en vuit partits dels molletans, el resultat ha quedat en un segon terme perquè l'equip mataroní va denunciar en acabar el partit que el jugador Buba Juwara havia rebut un insult racista per banda d'un jugador molletà. L'insult, segons recull l'acta arbitral, va tenir lloc poc abans del descans i va esdevenir una picabaralla entre els dos equips amb les expulsions de Juwara i el molletà Alexis Garcia, que havia marcat el gol molletà al minut 4 de falta. 

"Avui el nostre jugador Buba Juwara ha patit un insult racista per part d'un jugador local, con concret 'negro de mierda'. Entre tots hem d'aconseguir un futbol just i igualitari, no només de paraula i castigar als responsables", informa en un comunicat l'EF Mataró, que sentencia el missatge: "el que hem perdut avui no és un partit, avui s'ha perdut el respecte i l'esperit de futbol i esport". De fet, segon recull l'acte arbitral, que ha publicat l'EF Mataró, posa que Buba Juwara va ser expulsat al minut 42 perquè "després d'escoltar negre de merda d'un jugador adversari es va dirigir a ell i li va donar un cop a l'abdomen amb un ús de força excessiva sense estar la pilota en joc". 

 

 

El CF Mollet UE també ha fet un comunicat per xarxes socials, on la junta directiva "lamenta els incidents esdevinguts en el partit contra l'EF Mataró de la Primera Catalana. Al CF Mollet UE treballem en els nostres 40 equips i 500 jugadors i jugadores amb els valors que l'esport ha de transmetre. L'esport és una eina d'integració i formació, i així ho seguirem fent en el nostre club". A més, el club avisa que "qualsevol difamació o injuria sobre el nostre club o jugadors, tindrà la corresponent resposta davant les autoritats legals que correspongui". 

 

Edicions locals