El Mollet HC es classifica per a la fase d'ascens

L'equip molletà certifica el passi a la segona fase amb una golejada contra el Patí Congrés (11-5)

Esports

El Mollet HC es classifica per a la fase d'ascens
El Mollet HC es classifica per a la fase d'ascens | Mollet HC

El Mollet HC masculí s'ha classificat per a la fase d'ascens després de golejar diumenge el Club Patí Congrés, per 11 a 5. L'equip dirigit per Eloi Gaspar va certificar el passi a la segona fase amb un triomf demolidor, que permet els molletans acabar la primera fase entre els quatre primers classificats del grup 1A de la Segona Catalana. El Mollet HC és segon amb 20 punts, amb un marge de nou punts amb el cinquè, el Palau Plegamans, quan tan sols queden dues jornades de la primera fase. 

El primer equip masculí havia de guanyar un dels dos partits que disputava en tres dies i contra els barcelonins ha rubricat el passi per a la lluita per l'ascens. Divendres perdia contra el líder, el Castellar, per 3 a 7; i, en canvi, diumenge, mostrava les seves credencials amb una golejada contra el Congrés, de la part baixa. 

La fase d'ascens del Mollet HC estarà formada pels quatre millors classificats dels subgrups 1A i 1B, i aquests arrossegaran els punts aconseguits amb els tres rivals dels seus subgrups. D'aquesta manera, l'equip d'Eloi Gaspar té l'oportunitat de sumar sis punts més perquè els dos últims patits de la primera fase seran contra el Cerdanyola, que és quart, amb 15 punts, i a més de jugar els dos últims partits que resten, tñe dos més ajornats.

Edicions locals