Veïns de Mollet denuncien l'estat dels fanals del carrer Gaietà Ventalló

Alerten que l'Ajuntament no està fent un bon manteniment i l'enllumenat està caient

Societat

Veïns de Mollet denuncien l'estat dels fanals del carrer Gaietà Ventalló
Veïns de Mollet denuncien l'estat dels fanals del carrer Gaietà Ventalló

Veïns de Mollet han denunciat l'estat en què es troben els fanals del carrer Gaietà Ventalló. Consideren que l'Ajuntament no està fent un bon manteniment d'aquest enllumenat i que a causa d'això, els fanals s'estan rovellant i estan caient.

Segons els veïns, ja fa temps que els fanals estarien malmesos i haurien provocat algun ensurt. En concret, el 20 de juny del 2020, quan una veïna de la zona, Mercè Perez, va donar un cop a un d'aquests fanals amb el cotxe. Segons la veïna: "Tot i que el vehicle va quedar intacte, ja que apunta que el cop va ser petit, el fanal, que estava rovellat per la base, va caure".

El fanal que va caure després que una veïna hi topés amb el cotxe

Davant d'aquests fets, els veïns temen que algú acabi prenent mal i es pregunten "què més ha de passar perquè l'Ajuntament reposi els fanals malmesos i en col·loqui de nous".

De fet, no ha estat fins aquesta setmana (un any i mig després de l'accident) que l'Ajuntament ha reposat el fanal que va cedir després de l'impacte del cotxe de la veïna. El govern molletà també n'ha retirat un altre que tenia la base trencada i que s'aixecava de terra, en el mateix carrer, però uns metres més enllà, a l'alçada del número 54.

 

Edicions locals