Els avis i àvies per la llibertat reprenen les rotllanes a Mollet

La propera serà el dimecres 2 de febrer i vol donar suport al represaliat molletà Brian Bartés

Política

Els avis i àvies per la llibertat reprenen les rotllanes a Mollet
Els avis i àvies per la llibertat reprenen les rotllanes a Mollet

Després de l'aturada de les mobilitzacions motivada per la situació pandèmica, els avis i àvies per la llibertat de Mollet reprenen la rotllana que es feia davant l'Ajuntament. Això sí, de moment es convocarà només els primers dimecres de cada mes.

El col·lectiu d'avis i àvies per la llibertat volen recuperar la mobilització, que va néixer per demanar la llibertat dels líders independentistes empresonats i que més endavant –un cop els presos van ser alliberats– es va reorientar per donar suport als represaliats per causes com els fets de l'1-O.

La primera d'aquestes rotllanes serà dimecres 2 de febrer i, en aquesta ocasió, comptarà amb la presència del molletà Brian Bartés, acusat de participar en els aldarulls del Camp Nou arran de la convocatòria de Tsunami Democràtic, l'any 2019, una acusació que el portarà a judici el pròxim 7 de març. Els avis i àvies volen donar suport al molletà i comptaran també amb la presència de membres d'Alerta Solidària, el grup de suport al Brian, gent del CDR de Mollet i membres d'altres rotllanes de la comarca que han estat convocats.

L'acte reivindicatiu serà dimecres a les 12 h.

Edicions locals