Al Huda suspèn temporalment les concentracions davant del domicili de l'alcalde Monràs

El col·lectiu apunta que tornarà a manifestar-se a partir de l'11 de febrer però estudiaran a quin lloc

Societat

El col·lectiu Al Huda ha anunciat que cancel·larà temporalment les concentracions que ja fa setmanes que repeteix davant del domicili de l'alcalde de Mollet, Josep Monràs.

En un comunicat que han penjat a les xarxes, Al Huda comunica que els pròxims divendres 28 de gener i diumenge 30 de gener no es faran les concentracions per "descans veïnal". En la nota, el col·lectiu apunta que "després de quatre setmanes seguides al mateix lloc, no volem causar més molèsties a tercers innocents i més en cap de setmana". En una altra nota, la comunitat musulmana demana disculpes als veïns per les molèsties que hagin pogut ocasionar.

El portaveu d'Al Huda, Ahmed Balghouch, ha avançat que les concentracions tornaran el pròxim 11 de febrer si no aconsegueixen les claus per poder entrar al local de la seva propietat, tot i que encara s'està estudiant el lloc on es farà.

Les manifestacions davant del domicili particular de l'alcalde van començar a principis de gener com a protesta per una nova denegació de la llicència d'obertura del local que l'entitat té precintat a l'avinguda Badalona.

Edicions locals