Josep Maria Marsà 'crida a files' Imanol Martínez per a la Leb Plata

L'aler pivot havia deixat el Recanvis Gaudí a l'estiu per jugar a l'Andratx, de la Lliga d'EBA

Esports

Josep Maria Marsà 'crida a files' Imanol Martínez per a la Leb Plata
Josep Maria Marsà 'crida a files' Imanol Martínez per a la Leb Plata | Núria Meléndez / CB Mollet

José Luis Rodríguez Beltrán

"Em va trucar Josep Maria Marsà el dijous passat al matí, i a la tarda ja ho tenia solucionat per tornar". Ho explica Imanol Martínez, que torna al Recanvis Gaudí Mollet després que a l'estiu decidís marxar de l'històric equip, acabat d'ascendir a la Leb Plata. Martínez, de 21 anys i 1,94 metres d'alçada, volia tenir una nova experiència amateur lluny del Plana Lledó després de completar tres temporades i va signar per l'Andratx mallorquí, de la Lliga d'EBA. 

La trucada del tècnic molletà va ser decisiva per reclutar a l'aler pivot per viure una segona etapa molletana i ja aquesta setmana va començar els entrenaments i tornarà a lluir el dorsal 14. "A l'estiu potser em sentia poc preparat per debutar a la Leb Plata. La temporada passada va anar tot rodat i va ser històrica, però volia marxar a viure en un altre lloc i tenir altres experiències", explica Martínez, que se sent orgullós de tornar al Plana Lledó: "en l'Andratx he viscut l'altra cara perquè és una temporada complicada, en la part baixa, tot i que això m'ha ajudat a mostrar més caràcter". 

Imanol Martínez ajudarà en el joc interior a l'equip molletà després de la marxa d'Artem Yailo i a l'espera de la tornada d'Ángel Soto. De fet, el pivot ha fet una passa endavant en la seva etapa de mig any a l'Andratx perquè tot i ser cuer l'equip mallorquí al grup C3 –amb una victòria i deu derrotes–, Martínez és el jugador més valuós de la plantilla, amb 143 punts. En 11 partits a EBA, el nou fitxatge molletà ha aconseguit una mitjana de 12,3 punts per partit i 8,8 rebots. Això sí, Imanol admet que no s'ha perdut cap partit del CB Mollet: "Mirava els partits per l'streaming de la federació, tots. Potser van tenir un inici irregular amb la primera jornada i la final de la Lliga Catalana, però després han mostrat tenir un gran nivell. Tinc moltes ganes de debutar a la Leb Plata, estic preparat". 

Imanol Martínez no debutarà en partit oficial fins a la pròxima setmana perquè aquest cap de setmana hi ha jornada de descans. El Mollet ve de perdre la primera jornada de la segona volta contra l'Albacete, per 80 a 71. Així que el dia del nou debut de Martínez serà el 5 de febrer al Plana Lledó contra l'Alginet. 

Edicions locals