Judith Carricondo i Marc Tort, millors esportistes de Mollet

Alèxia Putellas ha rebut el premi internacional de la Nit de l'Esport

Esports

Judith Carricondo i Marc Tort, millors esportistes de Mollet
Judith Carricondo i Marc Tort, millors esportistes de Mollet

Judith Carricondo, de l'Actitud Boxing Crew, i Marc Tort, de l'Atlètic Mollet, són els millors esportistes de Mollet. La gala de la 29a edició de la Nit de l’Esport, celebrada aquest divendres al Teatre Can Gomà, ha premiat esportistes, equips, entitats, escoles i patrocinadors de Mollet per la tasca que han dut a terme al llarg de la temporada passada.

Com a millor promeses, hi ha Jordi Garcia, de l'Actitud Boxing Crew, i Maria Bondarenko, del Club Tennis Mollet. Pel que fa a millor equip, s'ha premiat al sènior del Club Bàsquet Mollet, que la temporada passada va aconseguir l'històric ascens a la Leb Plata. De fet, el seu tècnic, Josep Maria Marsà, ha estat distingit com a millor entrenador i el seu patrocinador, DM Group, com a millor espònsor esportiu. 

També han estat premiats:

Millor equip de base: aleví masculí i femení Atlètic Mollet. 
Millor club o entitat esportiva: CF Mollet UE
Premi a l’esportivitat dels Jocs Escolars: l'Escola Can Besora.
Premi als valors esportius AMOBA
Premi Internacional: Alèxia Putellas

Les mencions especials han estat: Penya Barcelonista de Mollet, Club Muntanyenc Mollet, Julia Marco Romero, Col·lectiu dels Jocs Esportius Escolars, Equip CF Mollet UE Special , Montserrat Tarrés Nogués (In memoriam). Aquesta edició ha comptat amb el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo; el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé; i l’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’Àrea d’Esports, Josep Monràs. 

 

Edicions locals