Jordi Turull: 'Defensem la independència perquè estem convençuts que la gent podria viure millor'

L'exconseller de la Generalitat va ser a Mollet per presentar oficialment el projecte i l'equip de Junts Mollet

Política

Jordi Turull amb la coordinadora de Junts Mollet, Olga Vilaseca (dreta) i la responsable de política municipal, Carme Olaria (esquerra)
Jordi Turull amb la coordinadora de Junts Mollet, Olga Vilaseca (dreta) i la responsable de política municipal, Carme Olaria (esquerra)

El Centre Cultural la Marineta va acollir divendres la presentació oficial de Junts Mollet. L'acte va comptar amb la presència dels membres de la formació local, sorgida durant la pandèmia, a qui va acompanyar l'exconseller de Presidència de la Generalitat, el paretà Jordi Turull.

"L'objectiu de la política no és un altre que la gent sigui més feliç i visqui més bé. I això vol dir estar al costat de la gent amb les seves ambicions i inquietuds. Tan important és la feina que es fa a escala nacional per poder culminar el que vam votar a l'1 d'octubre com que hi hagi gent a Mollet que treballi pel dia a dia de les persones", deia Turull durant el seu discurs.

Segons Turull estem en "emergència democràtica". En aquest sentit, el paretà va recordar que "vivim un moment que per un tweet o un llaç groc t'inhabiliten" i per aquest motiu, apuntava: "Des de Junts defensem la independència, perquè estem convençuts que la gent podria viure millor".

L'exconseller de la Presidència també va felicitar el nou equip pel seu compromís amb la ciutat: "Mollet hauria d'estar content perquè hi ha un grup de persones que es dedicaran a fer la gent més feliç", va admetre. Així mateix, els va traslladar la seva confiança: "Igual que a nivell de Catalunya reivindiquem que els catalans hem de poder decidir el que volem políticament, evidentment a Mollet ha de ser la gent de Mollet que ha de fer la proposta per la ciutat".

Per la seva banda, la responsable de política municipal de Junts Mollet, Carme Olaria explicava que fa dies que l'equip treballa per encaminar-se cap als pròxims comicis municipals amb un programa que sigui "ferm" i que fer-ho necessiten actes com el celebrat divendres. 

Olaria apuntava que "la formació té un projecte per Catalunya i un equip a Mollet" i que el projecte de Catalunya i l'equip de Mollet "sumarem plegats cap a un programa, unes eleccions i on correspongui".

Edicions locals