Pere Aragonès: 'Teniu la gran sort de comptar amb una bona persona'

El President de la Generalitat va presentar Marta Vilaret com a candidata d'Ara Mollet ERC a l'alcaldia

Política

Pere Aragonès: 'Teniu la gran sort de comptar amb una bona persona'
Pere Aragonès: 'Teniu la gran sort de comptar amb una bona persona'

Sergio Carrillo

La Marta Vilaret i el Pere Aragonès van ser dijous al vespre els protagonistes de l'acte que Ara Mollet ERC MES va organitzar al Mercat Vell. L'alcaldable dels republicans de cara a les eleccions del 2023 va rebre el suport del President de la Generalitat, una persona que no li resultava desconeguda.

Que Vilaret i Aragonès –i fins i tot Oriol López, el darrer candidat del partit a Mollet– són d'una mateixa generació –amb pocs anys de diferència entre ells– i han coincidit més enllà de les càmeres i els faristols, va quedar ben palès.

De fet, la Marta deia d'en Pere –tractant-se mútuament pel nom de pila i de tu–: "Havia vingut algunes vegades al Casal Tio Canya de Mollet", alhora que recordava que aleshores "érem tots bastant diferents del que som ara, però en conservem l'essència, que és l'important".  

"Cal despertar la ciutat"

Evidentment, no hi van mancar les floretes cap a Vilaret, fins i tot de l'Oriol Junqueras i la Marta Rovira que hi van enviar un vídeo conjunt des de Ginebra.

Aragonès va destacar que la candidata d'Ara Mollet ERC "té uns valors d'honestedat, de treball en equip i de vocació de servei públic i a la col·lectivitat que són indispensables per a tots els reptes de transformació que té la ciutat". I també hi afegia: "Teniu la gran sort de comptar amb una bona persona".

Per la seva banda, Vilaret va explicar que, arran del canvi de candidata, han decidit engegar els motors aviat: "Volem que la ciutadania tingui temps de conèixer-me i tenir molt de temps per explicar-nos", apuntava Vilaret.  El principal objectiu del partit si assolís el govern seria treballar per "despertar la ciutat". "Hem anat veient com aquest projecte socialista s'ha anat esgotant i creiem que cal un nou impuls", deia Vilaret, qui al principi del seu discurs va explicar: "No vaig néixer a Mollet, he triat ser molletana", concloïa.

Edicions locals