Discrepàncies per les eleccions del CF Mollet UE entre Salvem El CF Mollet i la directiva

El club va comunicar fa uns dies que preveu celebrar els comicis el 5 de març i la presentació de candidatures serà del 14 al 18 de febrer

Esports

| CF Mollet UE

La plataforma Salvem el CF Mollet ha emès un comunicat per demanar la suspensió de la convocatòria d'eleccions al club, que va anunciar fa tan sols una setmana el CF Mollet UE. L'entitat va concvocar eleccions a la presidència del club pel 5 de març, en cas que hi hagi més d'un candidat.

Segons assenyala en un comunicat fet públic fa uns dies, la plataforma opositora a l'actual junta considera que "no es poden celebrar unes veritables eleccions democràtiques, mentre la junta mantingui injustament la suspensió com a socis de l'expresident Feliu Tura i de l'exvicepresident José Gómez Reina". De fet, Salvem El CF Mollet està liderat i impulsat per José Gómez Reina, amb el suport de Tura.

Pel que fa al president del Mollet, Jordi Candela, ha assegurat al diari Som* que "les eleccions són legals, tenim el vistiplau de la Federació Catalana de Futbol per poder celebrar-les". A més, Candela demana que s'acabin les mentides per banda de la plataforma.

La directiva ha comunicat que el calendari dels comicis preveu la presentació de candidatures del 14 al 18 de febrer.

Edicions locals