El parc de Ca l'Estrada estrena una zona de cal·listènia

Dimarts es va posar en marxa aquesta nova instal·lació esportiva en un terreny de 150 metres quadrats

Esports

El parc de Ca l'Estrada estrena una zona de cal·listènia
El parc de Ca l'Estrada estrena una zona de cal·listènia

José Luis Rodríguez Beltrán

El parc de Ca l'Estrada té un nou espai amb una zona de cal·listènia, que ocupa un terreny de 150 metres quadrats. Dimarts es va posar en marxa aquesta nova instal·lació esportiva, que està a l'aire lliure i ha comptat amb un pressupost d'uns 20.000 euros.

L’espai és una conjunció d’elements d'estil lliure i gimnàstica esportiva on es pot trobar una doble barra de dominades, una barra paral·lela baixa per a iniciats i una doble paral·lela alta de competició. A més, hi ha una àrea de triple push up (barres baixes i mitges d'empenta) i una barra de pole dance, que ajuda a la integració d'aquest esport als parcs de cal·listènia. L'espai es va inaugurar dimarts i va comptar amb una demostració de tres membres del Team BZN, de Mollet, que està format per una vintena de persones que fan cal·listènia. "Estem enamorats d'aquest parc, perquè té una zona d'estill liure que va molt bé amb unes barres que són més flexibles", assenyalava Jordi Nadal, membre del  Team BZN.

El projecte va sorgir d'una proposta del grup municipal de Ciutadans i que el govern local va acceptar d'incloure als pressupostos. L’alcalde Mollet i regidor d’Esports, Josep Monràs, assenyalava que “la pràctica esportiva genera múltiples beneficis i per això el nostre concepte de ciutat és que es pugui fer activitat física també a l’aire lliure i aquest Ajuntament és capdavanter en aquests espais com aquest del Parc de Ca l’Estrada”.

L'espai de cal·listènia preveu ampliar el parc, acabat d'estrenar, amb una ampliació en una segona fase, que podria tirar endavant més endavant.

Edicions locals