Mollet Opina proposa un correcan al parc de la Plana Lledó

La plataforma ha fet la petició a la regidora de Benestar Animal

Societat

Mollet Opina proposa un correcan al parc de la Plana Lledó
Mollet Opina proposa un correcan al parc de la Plana Lledó

El col·lectiu Mollet Opina ha demanat a l'Ajuntament que habiliti un correcan al parc de Plana Lledó. La proposta s'ha fet en el marc d'una reunió de membres de Mollet Opina i la regidora de Benestar Animal del Consistori, Núria Muñoz.

Actualment, al parc de Plana Lledó hi ha un espai, que té entrada per la prolongació del carrer Ferrocarril, i que el veïnat ja utilitza com a espai d'esbarjo per a gossos. L'espai disposa de bancs, llum i arbres i des de Mollet Opina consideren que només caldria habilitar un punt d’aigua per a una font dual. "Amb aquestes premisses no tindria gran cost adequar-lo tal com mereixen els nostres peluts", apunten des del col·lectiu. "A la regidora li va agradar la proposta i ens va prometre estudiar la possibilitat tècnica d’adequar aquest espai tal com el plantegem", asseguren.

En la trobada, en què van assistir Nuria Flores, responsable de ‘cura animal‘ i Víctor Molina per part de Mollet Opina i la regidora de Benestar Animal, Núria Muñoz, els membres del col·lectiu també van demanar un major contacte en temes de benestar animal amb la plataforma, a la qual, segons asseguren "no se’ns permet estar al corrent del que es parla en la taula de la coordinadora de benestar animal".

 

 

Edicions locals