Mor a 72 anys l'empresari i emprenedor molletà Xavier López

Va ser el propietari de l'Assessoria Mayolas

Societat

Mor a 72 anys l'empresari i emprenedor molletà Xavier López
Mor a 72 anys l'empresari i emprenedor molletà Xavier López

L'empresari i emprenedor Xavier López Claver va morir divendres a 72 anys després d'una llarga malaltia. López va ser propietari de l'Assessoria Mayolas i també va tenir altres negocis vinculats amb àmbits com la construcció.

Nascut el 1949 a Osca, va emigrar a Barcelona –al barri del Raval– amb la seva família el 1951. El 1962 es van traslladar a Mollet i es van instal·lar als coneguts com a pisos del Calduch, al final de la rambla Nova. Va començar a treballar amb 14 anys i va estudiar Mestratge Industrial. Als inicis de la seva vida laboral va treballar com a delineant per al constructor Ventura Maynou.

El 1976 es va casar amb Rosa Mayolas, amb qui tindria dos fills, l'Oriol López Mayolas, actual regidor d'ERC de Mollet, i l'Anna López Mayolas. A finals dels 70, el matrimoni es fa càrrec del negoci familiar fundat per l'avi Antoni Mayolas el 1959, Assegurances Mayolas, negoci que més endavant s'ampliaria i passaria a ser Assessoria Mayolas.

López va ser un emprenedor i a més de l'assessoria va fer negocis també en el sector de la construcció i la indústria.

Gran aficionat als escacs, va arribar a guanyar campionats, i també va estar vinculat a la primera època del Club Tennis Mollet. Els últims anys els va passar a Cardedeu, on va traslladar-hi el seu domicili.

La cerimònia de comiat es va celebrar diumenge.

Edicions locals