El Mollet HC passa a la fase d'ascens amb set punts

La Federació Catalana dona la raó a l'equip molletà que va denunciar per alineació indeguda el Castellar

Esports

| Mollet HC

El sènior masculí del Mollet HC ha passat a la segona fase per l'ascens a la Primera Catalana amb set punts. Finalment, la Federació Catalana de Patinatge ha donat la raó al club molletà, que havia denunciat una alineació indeguda del Castellar del partit del 21 de gener. Els molletans havien perdut el partit ajornat per 3 a 7, però el Castellar va fer ús d'uns jugadors que va fitxar durant el mercat d'hivern i "que per normativa no s'hi pot fer", explica el club molletà. 

Aquests tres punts són molt importants perquè permet disputar la fase d'ascens amb set punts, en comptes de quatre. En la lligueta per pujar de categoria, els equips arrosseguen els punts aconseguits contra els altres conjunts que també passen a la fase d'ascens. Aquesta segona fase s'iniciarà la pròxima setmana i el Mollet ocupa el 7è lloc amb set punts, a tan sols dos del segon classificat, el Cerdanyola, que empata amb el tercer, el Cubelles. Líder, i destacat en solitari, és el Barberà, amb 13 punts.

En la segona fase, el primer classificat obtindrà l'ascens directe, mentre que el segon i el tercer classificat faran una promoció per pujar.  

El sènior B, a per l'ascens a Segona Catalana
El segon equip masculí també lluitarà per l'ascens, però a la Segona Catalana. El filial ha passat a la fase d'ascens al segon lloc amb 12 punts i està a tan sols tres del líder, el Vilassar.

El sènior femení se situa tercer
Quarta victòria seguida del sènior femení del Mollet HC que ja se situa al tercer lloc de la Primera Catalana, amb 30 punts, empatat amb el quart, l'Sfèric, i a dos del segon, el Patí Voltregà. L'equip molletà va guanyar la jornada passada contra el CP Malgrat, per un contundent 1 a 6. L'equip dirigit per Rafa Trillo voldrà sumar el cinquè triomf seguit dissabte a la pista de l'Arenys de Mar, que ocupa el 9è lloc amb 15 punts. 

Edicions locals