Jordi Candela i Joan Creus es perfilen com a candidats a la presidència del CF Mollet UE

Fins avui es poden presentar les candidatures a l'oficina del Camp Municipal del Germans Gonzalvo

Esports

Jordi Candela i Joan Creus es perfilen com a candidats a la presidència del CF Mollet UE
Jordi Candela i Joan Creus es perfilen com a candidats a la presidència del CF Mollet UE

L'actual president Jordi Candela i l'exdirectiu Joan Creus es perfilen com a candidats a la presidència del CF Mollet UE, que aquest divendres acaba el termini per a la presentació de candidatures. Tot fa indicar, si no diu el contrari la junta electoral, que hi haurà dos candidats, com a mínim, i que el club celebrarà la jornada dels comicis el pròxim 5 de març. 

Fins fa pocs dies es creia que només es presentaria la candidatura de l'actual mandatari Jordi Candela, però s'ha postulat com a candidat Joan Creus, que la setmana passada va anunciar la seva dimissió com a directiu del club. "Jo feia tasques de vicepresident esportiu, però des de l'arribada d'Oriol Olivé [fa prop de dos anys] he perdut pes i no estic d'acord en algunes de les decisions preses. A més, fa poc em vaig assabentar que ja no era el vicepresident, era tan sols vocal. Llavors vaig decidir dimitir, el passat dijous, i presentar la meva candidatura", diu Joan Creus, que era directiu des del 2017, aleshores amb Feliu Tura com a president. "A més, Jordi Candela em va trucar abans de la meva dimissió i em va dir que si era president, de nou, ja no comptava amb mi", assenyala. 

Candela coincideix en afirmar que va comunicar a Creus que no comptava amb ell. "Si hi ha més d'un candidat, farem eleccions. Millor pel club", assegura l'actual president, que assenyala que "l'Oriol Olivé és el millor vicepresident esportiu que podem tenir, és una persona de la meva confiança".  Jordi Candela és directiu del CF Mollet UE des de fa molts anys i va assumir la presidència fa unes temporades, en substitució de Tura. "Volem seguir potenciant el nostre projecte de la base i del primer equip", diu. 

El Mollet rep la Unificació
El CF Mollet UE vol trencar la ratxa negativa de resultats diumenge (12h) contra la Unificació Llefià. L'equip molletà encadena tres derrotes i baixa fins al tercer lloc, a quatre punts del primer.

Edicions locals