Derrota del Recanvis Gaudí a la pista del Real Canoe (86-83)

L'equip molletà suma la setena derrota de la temporada, però segueix en la part alta de la Leb Plata

Esports

Derrota del Recanvis Gaudí a la pista del Real Canoe (86-83)
Derrota del Recanvis Gaudí a la pista del Real Canoe (86-83) | Real Canoe

Al Recanvis Gaudí Mollet se li va escapar el triomf a la pista del Real Canoe, de Madrid (86-83). Quan faltava tan sols un minut per acabar el duel, el Mollet aconseguia tornar a posar l'empat a l'electrònic (81-81) mitjançant Montero, però el tir lliure condemnava a l'equip de Josep Maria Marsà.

El Mollet trenca una ratxa de tres victòries seguides a Madrid, en un duel ajustat de princpi a fi. A la primera part, l'equip local va ser millor i va fer suar de valent els molletans per intentar capgirar l'electrònic. Tot i tenir-ho a tocar, finalment el Recanvis Gaudí no van poder posar-se per davant a l'electrònic i el Real Canoe, que és un rival directe de la promoció de permanència, va sumar la seva setena victòria de la temporada. El millor jugador molletpa va ser Ignasi Belver, amb 15 punts i 7 rebots.

El Mollet té un ampli marge amb el play out, amb 11 victòries i 7 derrotes. De fet, hi ha quatre victòries de marge respecte al quart per la cua, que ocupa precisament el Real Canoe. La pròxima setmana hi ha jornada de descans i el pròxim duel dels molletans serà el 2 de març, al Plana Lledó, contra el Sant Antoni Eivissa.

Edicions locals